Üdvözöllek a StellAssist oldalán!

 

Valószínűleg azért táláltál meg, mert sok az adminisztrációra fordított időd a vállalkozásodban, vagy támogatást keresel, hogy a fontos dolgokra fókuszálhass.

Szulyó Csilla vagyok, virtuális asszisztens. Végzettségeim alapján könyvelő, irodavezető és közgazdász menedzsment szakiránnyal.

Az elmúlt 20 év alatt dolgoztam könyvelőként, hosszú éveken keresztül ügyfélkapcsolati irodavezetőként, illetve foglalkoztam pályázatok pénzügyi elszámolásával, ahol a tanultakat hasznos tapasztalatokkal egészítettem ki.

Többször nekifutottam, hogy saját vállalkozásban a különböző kisvállalkozásokat támogassam az adminisztrációban, de csak most jutottam el oda, hogy mindezt meg is valósítsam.

Így alapítottam meg a StellAssist online irodát, hiszen egyre több és bonyolultabbak az adminisztrációs folyamatok, a felületek, amelyek gyakorlatot és/vagy speciális hozzáértést igényelnek.

Célom, hogy olyan kis- és egyéni vállalkozásokat támogassak, akik igénylik a professzionális támogatást, a minőségi munkát.

A StellAssist tehát egy virtuális iroda, ami támogatni tudja a vállalkozásodat akár adminisztráció, asszisztencia, szervezési, kutatási vagy egyéb területen.

Ha szükséged van valakire, aki támogatja céljaidat, keress bátran, találunk megoldást!